Tragedi Kembang Jemani

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid

Pr :
Aku gumun tenan piye karepe sampeyan
Awan bengi ribet mung ngelus ngelus tanduran
Ngeloni jemani karo bojo nganti lali
Sedep endi dibanding bodiku iki

Lk :
Ojo salah paham yen ayumu pancen tenan
Bodi nawon kemit sasat ra ono tandingan
Babagan jemani kuwi kembang lagi trendy
Ojo sedih, payu mengko tak perseni

[Dialog]
Lk : Bareng engko payu, tak perseni, njalukmu piro?
Pr : hayo terserah mas, arep menehi piro, sing penting ulatmu karo bojo yo ojo suloyo..
Lk : Iyo..beres…
Pr : Mriki lo mas, ayo wong wis awan, gek dong mangan bareng yo mas..
Lk : Ayo..ning pesenanku ora lali to
Pr : Mboten lo mas, mboten, mboten lali
Lk : o..oo,o..oo..

reff :
Pr : Iki wis rolasan
Lk : Wis wayahe mangan
Pr : Pesene sampeyan
Lk : Nganggo sambel bawang
Pr : Ora ketinggalan
Lk : Kulup nikmat tenan, iki kulup opo
Pr : Jemani sampeyan

reff :
Pr :
Aku gumun tenan piye karepe sampeyan
Awan bengi ribet mung ngelus ngelus tanduran
Ngeloni jemani karo bojo nganti lali
Sedep endi dibanding bodiku iki

Lk :
Ojo salah paham yen ayumu pancen tenan
Bodi nawon kemit sasat ra ono tandingan
Babagan jemani kuwi kembang lagi trendy
Ojo sedih, payu mengko tak perseni

[Dialog]
Lk : Bareng engko payu, tak perseni, njalukmu piro?
Pr : hayo terserah mas, arep menehi piro, sing penting ulatmu karo bojo yo ojo suloyo..
Lk : Iyo..beres…
Pr : Mriki lo mas, ayo wong wis awan, gek dong mangan bareng yo mas..
Lk : Ayo..ning pesenanku ora lali to
Pr : Mboten lo mas, mboten, mboten lali
Lk : o..oo,o..oo..

reff :
Pr : Iki wis rolasan
Lk : Wis wayahe mangan
Pr : Pesene sampeyan
Lk : Nganggo sambel bawang
Pr : Ora ketinggalan
Lk : Kulup nikmat tenan, iki kulup opo
Pr : Jemani sampeyan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *