Sawang Sawangan

Versi: Cak Dikin

Sawang sawangan lha kae,
Plerok plerokan
Kepiye karepe lho,
Kok jebul mangkono
Genti anuding sambate,

Oncor oncoran
Tan wurung bakale,
Grejegan kancane dewe
Oncor oncoran tanpo guno
Mbok ojo ngono,
Luwih becik bareng wae

reff :
Sawang sawangan lha kae,
Plerok plerokan
Kepiye karepe lho,
Kok jebul mangkono
Genti anuding sambate,

Oncor oncoran
Tan wurung bakale,
Grejegan kancane dewe
Oncor oncoran tanpo guno
Mbok ojo ngono,
Luwih becik bareng wae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *