Rondo Enom

Versi: dian ratih

Soro temenan dyadi rondo enom
Mrono mrene nemu alangan
Rumongso tuwuk sun keneng apusan
Mulyane kudu sun ati ati temenan

Pancene isun ngarepaken wong lanang
Tapi kang pinter ngopeni wong wadon
Mulo isun wis dianggep menyang
Byanguro mundur timbyang kelaksanan

Yoro…semayane…
Urip byareng yoro
Mati byareng eman…

reff :
Soro temenan dyadi rondo enom
Mrono mrene nemu alangan
Rumongso tuwuk sun keneng apusan
Mulyane kudu sun ati ati temenan

Pancene isun ngarepaken wong lanang
Tapi kang pinter ngopeni wong wadon
Mulo isun wis dianggep menyang
Byanguro mundur timbyang kelaksanan

Yoro…semayane…
Urip byareng yoro
Mati byareng eman…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *