Ojo Ngalamun

Versi: Dimas Tedjo

Kumlebating netramu
Kadyo kencono pinabar
Dasar rinenggo ageman
Pindho, cengkir gading kuning

Wong ayu mustikaning tyas
Ojo mung gawe kuciwo
Rino wengi mung kayungyun
Tan pegat ing ati mung ngalamun

Duh wanito, sigarane roso kang sejati
Kang tumurun sak delenge kalbu sanubari

Saklumrahe wong ngalamun
Amung tansah katon endah
Iki genepe wong urip
Ngumbar rosoning katresnan

reff :
Duh wanito, sigarane roso kang sejati
Kang tumurun sak delenge kalbu sanubari

Saklumrahe wong ngalamun
Amung tansah katon endah
Iki genepe wong urip
Ngumbar rosoning katresnan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *