Loro Tresno

Versi: Safitri

Sumilir angin wengi iki
Nambai peteng roso ati
Yen kelingan esemmu wong manis
Atiku koyo diiris

Ning opo kowe telat teko
Ning opo kowe ora kondo
Mbiyen mbiyen sopo sing marai
Nganti tuwo tresno iki
Sopo sing nyirami

Banyu kali miline ono segoro
Ati iki rasane keloro loro
Umpamane ndisik kowe gelem crito
Tresnomu ono sing nduweni

Sak tenane ora lilo
Sak tenane sayang
Sak tenane aku gelo
Medotake roso tresno

Senadyan ndisik wong liyo
Sing nduweni roso tresno
Senadyan ndisik wong liyo
Nanging aku tetep loro

Opo aku sing kleru
Opo kowe sing kleru
Opo kabeh uwis nasibku

reff :
Ning opo kowe telat teko
Ning opo kowe ora kondo
Mbiyen mbiyen sopo sing marai
Nganti tuwo tresno iki
Sopo sing nyirami

Banyu kali miline ono segoro
Ati iki rasane keloro loro
Umpamane ndisik kowe gelem crito
Tresnomu ono sing nduweni

Sak tenane ora lilo
Sak tenane sayang
Sak tenane aku gelo
Medotake roso tresno

Senadyan ndisik wong liyo
Sing nduweni roso tresno
Senadyan ndisik wong liyo
Nanging aku tetep loro

Opo aku sing kleru
Opo kowe sing kleru
Opo kabeh uwis nasibku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *