Ilang Katut Angin

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid

Lk :
Ing wayah wengi iki
Tak kangeni ndiko ning endi
Duh angin yo sampekno
Kangen iki ra biso ngilangno

Pr :
Duh kakang, nyuwun ngapuro
Ninggal ndiko, ora kondo kondo
Ra kuat nyonggo dodo
kabeh iki amergo wong tuwo

Lk :
Jan jane wis keroso
Yen mengkone ndiko bakal lungo
Duh aduh nasib iki
Duwe welas malah ngloro ati

Pr :
Duh kakang, ndiko elingo
Sumpah setyo naliko semono
Ra bakal aku suloyo
Nadyan saiki ra gandeng ndiko

reff :
Pr :
Duh kakang, nyuwun ngapuro
Ninggal ndiko, ora kondo kondo
Ra kuat nyonggo dodo
kabeh iki amergo wong tuwo

Lk :
Jan jane wis keroso
Yen mengkone ndiko bakal lungo
Duh aduh nasib iki
Duwe welas malah ngloro ati

Pr :
Duh kakang, ndiko elingo
Sumpah setyo naliko semono
Ra bakal aku suloyo
Nadyan saiki ra gandeng ndiko
Ra gandeng ndiko….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *