Tiwul Wonogiri

Versi: Nurhana

Pancen endah disawang
Nggunung gajah mungkur wonogiri
Kesengsem atiku yen nyawang
Waduk wonogiri pancen katon asri

Sansoyo dino minggu
Sing do plesir podo numpak prau
Senenge atiku rasane
Ra kroso jebul wayahe wis sore

[Tiwul dik, wonogiri]
Nadyan gingsul, soyo tambah merak ati
[Tiwul dik, wonogiri]
Wong wis kumpul, malah ora iso dadi

Tiwul mas, ngadirojo
[Yo ben mandul, aku malah soyo tresno]
Tiwul mas, soko mbatu
[Nggolek kemul, malah entuk rodo kuru]

reff :
Pancen endah disawang
Nggunung gajah mungkur wonogiri
Kesengsem atiku yen nyawang
Waduk wonogiri pancen katon asri

Sansoyo dino minggu
Sing do plesir podo numpak prau
Senenge atiku rasane
Ra kroso jebul wayahe wis sore

[Tiwul dik, wonogiri]
Nadyan gingsul, soyo tambah merak ati
[Tiwul dik, wonogiri]
Wong wis kumpul, malah ora iso dadi

Tiwul mas, ngadirojo
[Yo ben mandul, aku malah soyo tresno]
Tiwul mas, soko mbatu
[Nggolek kemul, malah entuk rodo kuru]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *