Petis Manis

Versi: Nurhana

Petis manis,
Pupus tebu sak umpomo..
(kepiye werdine)
Ojo ngucap,
Ora teges tanpo guno..
(kepiye karepmu)

Petis manis,
Sarto langking sak umpomo..
(kepiye werdine)
Ojo ngucap,
Yen to amung samudono..
(damar mancung)

Nyupet roso kang samar
(samar)
Gagar wigar pikolehe..
(mulo)
Tejo bengkok ngirup toyo
(trimo luwung)
Kanggo konco jroning sepi..
(muna muni)

Petis manis,
Yen ngucap sing ati ati..
(tansah tak enteni)
Dadi kanti,
Nyoto bebrayan sejati..

reff:
Petis manis,
Pupus tebu sak umpomo..
(kepiye werdine)
Ojo ngucap,
Ora teges tanpo guno..
(kepiye karepmu)

Petis manis,
Sarto langking sak umpomo..
(kepiye werdine)
Ojo ngucap,
Yen to amung samudono..
(damar mancung)

Nyupet roso kang samar
(samar)
Gagar wigar pikolehe..
(mulo)
Tejo bengkok ngirup toyo
(trimo luwung)
Kanggo konco jroning sepi..
(muna muni)

Petis manis,
Yen ngucap sing ati ati..
(tansah tak enteni)
Dadi kanti,
Nyoto bebrayan sejati..

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *