Ngamen 7 (bapak koclok)

“Ngamen 7 (bapak koclok)” versi vivi rosalita

Aku iki pancen dadi wong ra nduwe,
Awit cilik aku ditinggal ibuku..
Petang wulan dudo bapakku rabi maneh,
Entok mbok rondo sing bokonge semlohe..

Bapakku luwih sayang karo bojone,
Ketimbang karo aku anakke dewe..
Bapak lali pangan, lali sandanganku,
Bapak tego ra mikir sekolahku..

Mugo mugo bapakku ndang elingo,
Mugo mugo bapakku ndang ngertio..
Aku neng kene keloro loro,
Kepingin sambat nanging karo sopo..

Aku ora njaluk dunyo lan brono,
Sing tak jaluk kasih sayang wongtuo..

Sak bendino mangan nggolek dewe,
Panas udan aku tetep nekat ae..

Neng bis kota kuwi dadi kantorku,
Emper toko sing dadi istanaku..

reff :
Aku iki pancen dadi wong ra nduwe,
Awit cilik aku ditinggal ibuku..
Petang wulan dudo bapakku rabi maneh,
Entok mbok rondo sing bokonge semlohe..

Bapakku luwih sayang karo bojone,
Ketimbang karo aku anakke dewe..
Bapak lali pangan, lali sandanganku,
Bapak tego ra mikir sekolahku..

Mugo mugo bapakku ndang elingo,
Mugo mugo bapakku ndang ngertio..
Aku neng kene keloro loro,
Kepingin sambat nanging karo sopo..

Aku ora njaluk dunyo lan brono,
Sing tak jaluk kasih sayang wongtuo..

Sak bendino mangan nggolek dewe,
Panas udan aku tetep nekat ae..

Neng bis kota kuwi dadi kantorku,
Emper toko sing dadi istanaku..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *