Ngamen 7 (bapak koclok)

Versi: vivi rosalita

Aku iki pancen dadi wong ra nduwe
Awit cilik aku ditinggal ibuku
Petang wulan dudo bapakku rabi maneh
Entok mbok rondo sing bokonge semlohe

Bapakku luwih sayang karo bojone
Ketimbang karo aku anakke dewe
Bapak lali pangan, lali sandanganku
Bapak tego ra mikir sekolahku

Mugo mugo bapakku ndang elingo
Mugo mugo bapakku ndang ngertio
Aku ning kene keloro-loro
Kepingin sambat nanging karo sopo

Aku ora njaluk dunyo lan brono
Sing tak jaluk kasih sayang wongtuo

Sak bendino mangan nggolek dewe
Panas udan aku tetep nekat ae

Ning bis kota kuwi dadi kantorku
Emper toko sing dadi istanaku

reff :
Aku iki pancen dadi wong ra nduwe
Awit cilik aku ditinggal ibuku
Petang wulan dudo bapakku rabi maneh
Entok mbok rondo sing bokonge semlohe

Bapakku luwih sayang karo bojone
Ketimbang karo aku anakke dewe
Bapak lali pangan, lali sandanganku
Bapak tego ra mikir sekolahku

Mugo mugo bapakku ndang elingo
Mugo mugo bapakku ndang ngertio
Aku ning kene keloro-loro
Kepingin sambat nanging karo sopo

Aku ora njaluk dunyo lan brono
Sing tak jaluk kasih sayang wongtuo

Sak bendino mangan nggolek dewe
Panas udan aku tetep nekat ae

Ning bis kota kuwi dadi kantorku
Emper toko sing dadi istanaku

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *