Ngamen 6 (moto merem)

“Ngamen 6 (Moto Merem)” Versi Eny Sagita

Moto merem ra iso melek
Jarene keno belek,
Sekolahe duwur duwur
Nyambut gawe pancen angel
Jebul malah ngamen

Ono kadal jare tekek
Tangine merem melek
Simbah lagi menek
E..katoke suwek

Tak rewangi golek recek
Golek duwek soko cepek
Jebul malah dinyek

Pakde mbokde sampean ampun ngenyek
Kulo ngamen ditanggap dudo tuwek
Matursuwun diparingi sepek
Nopo malih gambar kethek rambute entek

Pakde mbokde sampean ampun gelo
Kulo ngamen ditanggap bakul klopo
Matursuwun diparingi dungo
Nopo malih dipek mantu putumu sing joko

Sing maringi tak dongakno slamet
Sing ora maringi tak dongakno pilek
Sing etok etok turu tak dongakno lemu
Koyok sapiku…

reff :
Moto merem ra iso melek
Jarene keno belek,
Sekolahe duwur duwur
Nyambut gawe pancen angel
Jebul malah ngamen

Ono kadal jare tekek
Tangine merem melek
Simbah lagi menek
E..katoke suwek

Tak rewangi golek recek
Golek duwek soko cepek
Jebul malah dinyek

Pakde mbokde sampean ampun ngenyek
Kulo ngamen ditanggap dudo tuwek
Matursuwun diparingi sepek
Nopo malih gambar kethek rambute entek

Pakde mbokde sampean ampun gelo
Kulo ngamen ditanggap bakul klopo
Matursuwun diparingi dungo
Nopo malih dipek mantu putumu sing joko

Sing maringi tak dongakno slamet
Sing ora maringi tak dongakno pilek
Sing etok etok turu tak dongakno lemu
Koyok sapiku…

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *