Kloso Opo Kasur

Versi: Nurhana ft. Didi kempot

Pr :
Pilih kloso mas, opo pilih kasur
Podo podo biso kanggo turune..
Pilih ning ngisor opo pilih ning nduwur,
Gek ndang matur, tak enteni wangsulane..

Lk :
Aku manut dik, kepiye penak’e
Ngisor nduwur, rasane podo wae..
Alon alon, ojo dibanterke [penak’e]
Ojo kesusu, aku njaluk sing suwe..

Pr :
[Manut] sedelok opo suwe,
Ojo lali opahe, mas…

[Manut] alon alon tak cekele
Ndang mrene tak urute…

Lk :
Iki lho dik, abuh sakmene gedene
Jempol sikilku kesleo wingi sore..

Pr :
Tak urute mas, nganggo lengo klentik
Jempol sikilmu ben pulih dadi cilik..

reff :
Pr :
Pilih kloso mas, opo pilih kasur
Podo podo biso kanggo turune..
Pilih ning ngisor opo pilih ning nduwur,
Gek ndang matur, tak enteni wangsulane..

Lk :
Aku manut dik, kepiye penak’e
Ngisor nduwur, rasane podo wae..
Alon alon, ojo dibanterke [penak’e]
Ojo kesusu, aku njaluk sing suwe..

Pr :
[Manut] sedelok opo suwe,
Ojo lali opahe, mas…

[Manut] alon alon tak cekele
Ndang mrene tak urute…

Lk :
Iki lho dik, abuh sakmene gedene
Jempol sikilku kesleo wingi sore..

Pr :
Tak urute mas, nganggo lengo klentik
Jempol sikilmu ben pulih dadi cilik..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *