Kepingin Nyanding

Versi: Reny Farida

Duh ademe bengi iki
Angin silir silir yo ngancani
Apuwo riko yoro sing ono teko
Keronto ronto ati mikirno riko

Yo wis lawas, seprono seprene
Wong byakalan, mung aran byakalan
Isun sing ngerti, paran mergane
Klendi karepe,mandeg noring dalan

reff :
Kepingine isun nyanding riko
Ati seneng ngaton saben dino
Opo riko yo sing rumongso
Duwe janji sing arep ngeliyo

Yo wis lawas, seprono seprene
Wong byakalan, mung aran byakalan
Isun sing ngerti, paran mergane
Klendi karepe,mandeg noring dalan

reff :
Kepingine isun nyanding riko
Ati seneng ngaton saben dino
Opo riko yo sing rumongso
Duwe janji sing arep ngeliyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *