Kaliwat Kangen

Versi : Reny Farida

Kangen siro sun gantung, nong padange ulan
Kangen siro sun gantung, nong akehe lintang
Timbyang nong ati, dadi pikiran
Byanguro nong duwuran, nawi biso memengan

Kangen sun uncalaken, nong tengah segoro
Ambi deleng delengan, kembyange ati nawi ono ring kono
Kadung kecaruk, tulung warahen
Gok isun magih demen, magih ngangen ngangen

reff :
Nong cracabyane lawang iki sun ngenteni
Anane sun ngenteni riko bengen tau janji
Sing arep nyulayani wirange ati
Angel uliye isun nutupi

Kangen sun uncalaken, nong tengah segoro
Ambi deleng delengan, kembyange ati nawi ono ring kono
Kadung kecaruk, tulung warahen
Gok isun magih demen, magih ngangen ngangen

reff :
Nong cracabyane lawang iki sun ngenteni
Anane sun ngenteni riko bengen tau janji
Sing arep nyulayani wirange ati
Angel uliye isun nutupi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *