Kadung Tresno (nurhana)



Versi: Nurhana

Nyuwun tulung kulo niki nembe bingung mbah,
Mikir jodho joko bagus pancen susah mbah..
Sampun dangu kulo nunggu rino wengi nggudho ati,
Sing ditunggu mbah kok mesem ngguyu..

Nuwun sewu kulo badhe nyuwun berkah mbah,
Bilih bondho nopo rupo kulo kalah mbah..
Kulo badhe nyuwun dupo engkang saget melet tresno,
Yo ben kelet mbah ora diroso..

Kadung tresno mbah, wani nekat..
Timbang gelo mbah, wani minggat..

reff:
“ali ali ilang matane,
“yen sing nganggo kakean polah..
“dilali lali angel laline,
“yen dipikir mumetke sirah..
“ora awan ora bengi,
“yen tak pikir mbingungke ati..
“joko siji nggudho ati,
“timbang bingung becik tak rabi..

reff:
Nyuwun tulung kulo niki nembe bingung mbah,
Mikir jodho joko bagus pancen susah mbah..
Sampun dangu kulo nunggu rino wengi nggudho ati,
Sing ditunggu mbah kok mesem ngguyu..

Nuwun sewu kulo badhe nyuwun berkah mbah,
Bilih bondho nopo rupo kulo kalah mbah..
Kulo badhe nyuwun dupo engkang saget melet tresno,
Yo ben kelet mbah ora diroso..

Kadung tresno mbah, wani nekat..
Timbang gelo mbah, wani minggat..

Kadung tresno mbah, wani nekat..
Timbang gelo mbah, wani minggat..

Kadung tresno mbah, wani nekat..
Timbang gelo mbah, wani minggat..
——————–
[ver: lyrics]
[id: hllvlnci]
[ar: Nurhana]
[ti: Kadung Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:23]
[00:00.03]Kadung Tresno
[00:00.03]Versi: Nurhana
[00:16.03]
[00:18.03]>>>
[00:19.03]>>
[00:20.03]>
[00:21.03]Nyuwun tulung kulo niki nembe bingung mbah,
[00:26.87]Mikir jodho joko bagus pancen susah mbah..
[00:33.01]Sampun dangu kulo nunggu rino wengi nggudho ati,
[00:39.60]Sing ditunggu mbah kok mesem ngguyu..
[00:45.26]
[00:58.91]Nuwun sewu kulo badhe nyuwun berkah mbah,
[01:04.45]Bilih bondho nopo rupo kulo kalah mbah..
[01:10.66]Kulo badhe nyuwun dupo engkang saget melet tresno,
[01:17.55]Yo ben kelet mbah ora diroso..
[01:23.58]Kadung tresno mbah, wani nekat..
[01:29.47]Timbang gelo mbah, wani minggat..
[01:35.81]
[02:00.58]>>>
[02:01.58]>>
[02:02.58]>
[02:03.58]”ali ali ilang matane,
[02:06.67]”yen sing nganggo kakean polah..
[02:09.83]”dilali lali angel laline,
[02:13.12]”yen dipikir mumetke sirah..
[02:16.36]”ora awan ora bengi,
[02:19.40]”yen tak pikir mbingungke ati..
[02:22.44]”joko siji nggudho ati,
[02:25.80]”timbang bingung becik tak rabi..
[02:28.78]
[02:37.06]>>>
[02:38.06]>>
[02:39.06]>
[02:40.06]Nyuwun tulung kulo niki nembe bingung mbah,
[02:45.67]Mikir jodho joko bagus pancen susah mbah..
[02:51.76]Sampun dangu kulo nunggu rino wengi nggudho ati,
[02:58.47]Sing ditunggu mbah kok mesem ngguyu..
[03:04.13]
[03:17.72]Nuwun sewu kulo badhe nyuwun berkah mbah,
[03:23.32]Bilih bondho nopo rupo kulo kalah mbah..
[03:29.15]Kulo badhe nyuwun dupo engkang saget melet tresno,
[03:36.17]Yo ben kelet mbah ora diroso..
[03:42.63]Kadung tresno mbah, wani nekat..
[03:48.78]Timbang gelo mbah, wani minggat..
[03:54.99]Kadung tresno mbah, wani nekat..
[04:00.95]Timbang gelo mbah, wani minggat..
[04:07.66]Kadung tresno mbah, wani nekat..
[04:13.50]Timbang gelo mbah, wani minggat..
[04:19.02]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s