Kadung Tresno (nurhana)

Versi: Nurhana

Nyuwun tulung kulo niki nembe bingung mbah,
Mikir jodho joko bagus pancen susah mbah..
Sampun dangu kulo nunggu rino wengi nggudho ati,
Sing ditunggu mbah kok mesem ngguyu..

Nuwun sewu kulo badhe nyuwun berkah mbah,
Bilih bondho nopo rupo kulo kalah mbah..
Kulo badhe nyuwun dupo engkang saget melet tresno,
Yo ben kelet mbah ora diroso..

Kadung tresno mbah, wani nekat..
Timbang gelo mbah, wani minggat..

reff:
“ali ali ilang matane,
“yen sing nganggo kakean polah..
“dilali lali angel laline,
“yen dipikir mumetke sirah..
“ora awan ora bengi,
“yen tak pikir mbingungke ati..
“joko siji nggudho ati,
“timbang bingung becik tak rabi..

reff:
Nyuwun tulung kulo niki nembe bingung mbah,
Mikir jodho joko bagus pancen susah mbah..
Sampun dangu kulo nunggu rino wengi nggudho ati,
Sing ditunggu mbah kok mesem ngguyu..

Nuwun sewu kulo badhe nyuwun berkah mbah,
Bilih bondho nopo rupo kulo kalah mbah..
Kulo badhe nyuwun dupo engkang saget melet tresno,
Yo ben kelet mbah ora diroso..

Kadung tresno mbah, wani nekat..
Timbang gelo mbah, wani minggat..

Kadung tresno mbah, wani nekat..
Timbang gelo mbah, wani minggat..

Kadung tresno mbah, wani nekat..
Timbang gelo mbah, wani minggat..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *