Jangan Koro

Versi: Nurhana

Saiki pancen katon asri
Pembangunan kutho wonogiri
Dalan dalan tansah katon rapi
Masyarakat guyub rukun lan nyawiji

Kelingan jaman dek semono
Dino ndino uripe rekoso
Paribasan ora mangan sego
Saben dino mangan tiwul jangan koro

Prihatin perih yo dibatin
Rejeki ono sing maringi
Mulane kowe ojo lali
Bektio ning ngersane gusti

Saiki jamane wis bedo
Deso kutho sasat ora bedo
Mbiyen mulo mung tansah rekoso
Ning saiki biso labuh mring negoro

reff :
Kelingan jaman dek semono
Dino ndino uripe rekoso
Paribasan ora mangan sego
Saben dino mangan tiwul jangan koro

Prihatin perih yo dibatin
Rejeki ono sing maringi
Mulane kowe ojo lali
Bektio ning ngersane gusti

Saiki jamane wis bedo
Deso kutho sasat ora bedo
Mbiyen mulo mung tansah rekoso
Ning saiki biso labuh mring negoro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *