Ngamen 1

Versi: Eny Sagita

Dino iki mujur tenan,
Aku ngamen ning njero bis-bisan,
Penumpange longgar tenan,
Supire gal ugalan,
Aku tibo jempalikan,
Neng pojokan..

Arek ayu klambu abang,
Cukuran lanang, semiran abang,
Alise nanggal sepisan,
Idepe pasangan,
Sayang untumu bathikan,
Kopi lambada..

Iku ngunu ra sepiro nda,
Ibarat aku duwe tonggo,
Lagake koyo jutawan,
Ngalor ngidul nggowo koran,
Tibakno gendeng anyaran,
Ditapok setan..

Iku ngunu ra sepiro kang,
Ibarat aku nduwe tonggo,
Areke ayu temenan,
Jarang metu neng embongan,
Tibakno meteng rong ulan,
Perek ojekan..

Uger arane,
Gerbongan iku julukane,
Wedokane lemu lemu,
Dioyen ngguya ngguyu..
Alamak…
Dioyen ngguya ngguyu..

reff :
Dino iki mujur tenan,
Aku ngamen ning njero bis-bisan,
Penumpange longgar tenan,
Supire gal ugalan,
Aku tibo jempalikan,
Neng pojokan..

Arek ayu klambu abang,
Cukuran lanang, semiran abang,
Alise nanggal sepisan,
Idepe pasangan,
Sayang untumu bathikan,
Kopi lambada..

Iku ngunu ra sepiro nda,
Ibarat aku duwe tonggo,
Lagake koyo jutawan,
Ngalor ngidul nggowo koran,
Tibakno gendeng anyaran,
Ditapok setan..

Iku ngunu ra sepiro kang,
Ibarat aku nduwe tonggo,
Areke ayu temenan,
Jarang metu neng embongan,
Tibakno meteng rong ulan,
Perek ojekan..

Uger arane,
Gerbongan iku julukane,
Wedokane lemu lemu,
Dioyen ngguya ngguyu..
Alamak…
Dioyen ngguya ngguyu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *