Ngamen 1

“NGAMEN 1” Versi Eny Sagita

Dino iki mujur tenan,
Aku ngamen neng njero bis bisan,
Penumpange longgar tenan,
Supire gal ugalan,
Aku tibo jempalik’an,
Neng pojok’an..

Arek ayu klambu abang,
Cukuran lanang semiran abang..
Alise nanggal sepisan,
Idepe pasangan,
Sayang untumu bathik’an,
Kopi lambada..

Iku ngunu ra sepiro nda,
Ibarat aku duwe tonggo,
Lagak’e koyo jutawan,
Ngalor ngidul nggowo koran,
Tibakno gendheng anyaran,
Ditapok setan..

Iku ngunu ra sepiro kang,
Ibarat aku nduwe tonggo,
Arek’e ayu temenan,
Jarang metu neng embongan,
Tibakno meteng rong ulan,
Perek ojekan..

Uger arane,
Gerbongan iku julukane,
Wedok’ane lemu lemu,
Dioyen ngguya ngguyu..
Alamak…
Dioyen ngguya ngguyu..

reff :
Dino iki mujur tenan,
Aku ngamen neng njero bis bisan,
Penumpange longgar tenan,
Supire gal ugalan,
Aku tibo jempalik’an,
Neng pojok’an..

Arek ayu klambu abang,
Cukuran lanang semiran abang,
Alise nanggal sepisan,
Idepe pasangan,
Sayang untumu bathik’an,
Kopi lambada..

Iku ngunu ra sepiro nda,
Ibarat aku duwe tonggo,
Lagak’e koyo jutawan,
Ngalor ngidul nggowo koran,
Tibakno gendheng anyaran,
Ditapok setan..

Iku ngunu ra sepiro kang,
Ibarat aku nduwe tonggo,
Arek’e ayu temenan,
Jarang metu neng embongan,
Tibakno meteng rong ulan,
Perek ojekan..

Uger arane,
Gerbongan iku juluk’ane,
Wedok’ane lemu lemu,
Dioyen ngguya ngguyu..
Alamak…
Dioyen ngguya ngguyu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *