Welas Sun Sidem

Versi: Reny Farida

Isun wis suwe demen nyang riko,
Arep ngomong wedi sing ditompo..
Mergane uripe yo sing podo,
Kau tlah berdua, kini ku yang merana..

Cintaku kini terisolasi,
Siang malam kau slalu dihati..
Arep turu yo sing biso turu,
Katon ring moto tumekane dalu..

reff :
Sampek kapan urip isun dewekan,
Kantru kantru nglamun kepikiran..
Kapan biso isun nyandhing riko,
Cintaku tak mungkin berubah..

Cintaku kini terisolasi,
Siang malam kau slalu dihati..
Arep turu yo sing biso turu,
Katon ring moto tumekane dalu..

reff :
Sampek kapan urip isun dewekan,
Kantru kantru nglamun kepikiran..
Kapan biso isun nyandhing riko,
Cintaku tak mungkin berubah..

Isun wis suwe demen nyang riko,
Arep ngomong wedi sing ditompo..
Mergane uripe yo sing podo,
Kau tlah berdua, kini ku yang merana..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *