Rondo Katut

Lirik Lagu Campursari ke-250 Rondo Katut
Versi: Didi Kempot

Uwong isih joko,
Jarene uwong merdeko
Sak lungo lungo,
Sajake rodo sembrono

Uwis tau ribut,
Goro goro rondo katut
Sajak kebacut,
Pringas pringis rupane kecut

Ora ngaku piye
Wong sak kampung kabeh podo ngece
Jarene mung seje
Ra karepe

Uwis tau ribut,
Goro goro rondo katut
Sajak kebacut,
Pringas pringis rupane kecut

[RAP]
Sekecut gulo legi
Kangen mrengut jokone wedi
Jan penak bujang saiki
Ngalor ngidul yo nggandeng si sri

reff :
Uwong isih joko,
Jarene uwong merdeko
Sak lungo lungo,
Sajake rodo sembrono

Uwis tau ribut,
Goro goro rondo katut
Sajak kebacut,
Pringas pringis rupane kecut

Ora ngaku piye
Wong sak kampung kabeh podo ngece
Jarene mung seje
Ra karepe

Uwis tau ribut,
Goro goro rondo katut
Sajak kebacut,
Pringas pringis rupane kecut

[RAP]
Sekecut gulo legi
Kangen mrengut jokone wedi
Jan penak bujang saiki
Ngalor ngidul yo nggandeng si sri

Sajak kebacut,
Pringas pringis rupane kecut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *