Ono Opo

(Ada Apa Denganmu versi Jawa)
Versi: Didi Kempot

Yo wis mesakno aku
Salah lan luputku
Neng ojo mung tansah mbisu
Gek opo salahku

Neng opo sifatku
Neng opo khilafku
Neng opo tresnaku
Lan roso kangenku

Yo wis lalekno aku
Kepiye karepmu
Senajan ra biso lali
Tresnaku ning ati

Neng opo sifatku
Neng opo khilafku
Neng opo tresnaku
Lan roso kangenku

Wengi sing sepi
Opo kowe ngerti rasaning ati
Nganti seprene nanging eneng opo
Kowe terus bedho, ono opo awakmu,oohhh..

Yo mung wengi sing biso ngerti
Rasaning ati
Nganti seprene nanging eneng opo
Kowe terus bedho, ono opo awakmu

reff :
Neng opo sifatku
Neng opo khilafku
Neng opo tresnaku
Lan roso kangenku

Wengi sing sepi
Opo kowe ngerti rasaning ati
Nganti seprene nanging eneng opo
Kowe terus bedho, ono opo awakmu,oohhh..

Yo mung wengi sing biso ngerti
Rasaning ati
Nganti seprene nanging eneng opo
Kowe terus bedho, ono opo awakmu

reff :
Wengi sing sepi
Opo kowe ngerti rasaning ati
Nganti seprene nanging eneng opo
Kowe terus bedho, ono opo awakmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *