Sepurane (endah laras)

Versi: Endah Laras

Sepurane aku mblenjani janji,
Marang sliramu sing tak tresnani..
Wis sewindu nggonmu ngenteni sliramu sing tak tresnani,
Nanging atiku tansah kangen sliramu..

Senadyan kuwi cetho dudu pilihanku,
Sing tak suwun lilakno awakku..
Urip bebarengan pilihane wong tuwoku,
Nanging batinku tresno sliramu..

Saiki wis dadi lelakonku,
Bebarengan karo sing ra tak tresnani..
Sing tak suwun pandongamu rino kelawan wengi,
Iku pinesthi garising uripku..

reff:
Sepurane aku mblenjani janji,
Marang sliramu sing tak tresnani..
Wis sewindu nggonmu ngenteni sliramu sing tak tresnani,
Nanging atiku tansah kangen sliramu..

Senadyan kuwi cetho dudu pilihanku,
Sing tak suwun lilakno awakku..
Urip bebarengan pilihane wong tuwoku,
Nanging batinku tresno sliramu..

Saiki wis dadi lelakonku,
Bebarengan karo sing ra tak tresnani..
Sing tak suwun pandongamu rino kelawan wengi,
Iku pinesthi garising uripku..
Rino wengi tansah kelingan sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *