Ono Sing Duwe

Versi: Didi Kempot ft. Sri Mantingan

Lk :
Cengkaruk dik segane aking
Dek semono wong loro mangan sepiring
Yen kepethuk saiki wis ora eling
Diceluki malah mlayu sipat kuping

Pr :
Lang kaling mas,gulane aren
Sing teng bumbung niku namine legen
Wong ra eling mas, niku kesupen
Durung kenal wis wani aeng aeng

reff :
Lk :
Jogja solo sragen, wonogiri mampir klaten
Sing tak pikir jebule uwis kelalen
Pr :
Kenal wae durung, sampean wis wani nembung
Karepe pripun…

Lk :
Nguter sukoharjo,boyolali solotigo
Purwodadi dik, pati juwono
Pr :
Kenal lagi wae, yen mandeng jo suwe suwe
Ono sing nduwe

reff :
Lk :
Cengkaruk aduh dik segane aking
Dek semono wong loro mangan sepiring
Yen kepethuk saiki wis ora eling
Diceluki malah mlayu sipat kuping

Jogja solo sragen, wonogiri mampir klaten
Sing tak pikir jebule uwis kelalen

Pr :
Kenal wae durung, sampean wis wani nembung
Karepe pripun…

Lk :
Nguter sukoharjo,boyolali solotigo
Purwodadi dik, pati juwono

Pr :
Kenal lagi wae, yen mandeng jo suwe suwe
Ono sing nduwe

Lang kaling mas,gulane aren
Sing teng bumbung niku namine legen
Wong ra eling mas, niku kesupen
Durung kenal wis wani aeng aeng

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *