Mantri Suntik

Versi: Didi Kempot ft. Ami DS

Lk :
Nasib awak sopo sing ngerti
Dino iki nganggur sesuk dadi mantri..
Sing loro tak suntiki,
Sing kesel tak tambani,
Suntik gratis khusus wong sing tak tresnani..

Pr :
Mas mas mas mas…ndang suntiken
Wengi iki rasane aku kademen..
Tulung mas, ndang priksanen
Dadaku kiwo tengen, gek ndang gelis mas
Aku ben ndang merem..

reff :
Lk : Piye…rasane…
Pr : Waduh mas kok semene gedene
Lk : Piye…rasane…
Pr : Dom-e mbok yo to sing cilik wae
Lk : Sing cilik opo sing gede
Pr : Sing penting mari larane
Lk : Sing cilik opo sing gede
Pr : Aku manut piye karepe, piye karepe

reff :
Lk : Piye…rasane…
Pr : Waduh mas kok semene gedene
Lk : Piye…rasane…
Pr : Dom-e mbok yo to sing cilik wae
Lk : Sing cilik opo sing gede
Pr : Sing penting mari larane
Lk : Sing cilik opo sing gede
Pr : Aku manut piye karepe, piye karepe

Lk :
Nasib awak sopo sing ngerti
Dino iki nganggur sesuk dadi mantri..
Sing loro tak suntiki
Sing kesel tak tambani,
Suntik gratis khusus wong sing tak tresnani..

Pr :
Mas mas mas mas…ndang suntiken
Wengi iki rasane aku kademen..
Tulung mas, ndang priksanen
Dadaku kiwo tengen, gek ndang gelis mas
Aku ben ndang merem..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *