Mabuk Rindu

Versi: Didi Kempot

Koyo kapal uling dik
Ning tengah segoro
Urip montang manting
Nganti lali opo-opo

Koyo kapal miring dik
Miring keno angin
Pikiranku pusing
Yen eling janji sing riyin

Bayuwangi, banyumas,banyu anteng
Nganti mati tresnamu isih tak simpen

Koyo kapal uling dik
Ning tengah segoro
Pikiranku pusing
Yen eling janji sing riyin

reff :
Telung taun, telung sasi, telung wengi
Sing ngenteni suwene nganti saiki

Aku kangen, aku rindu
Rindu kamu rino wengi
Aku mabuk mabuk rindu

Koyo kapal uling dik
Ning tengah segoro
Urip montang manting
Nganti lali opo-opo

reff :
Telung taun, telung sasi, telung wengi
Sing ngenteni suwene nganti saiki

Aku kangen, aku rindu
Rindu kamu rino wengi
Aku mabuk mabuk rindu

Koyo kapal uling dik
Miring kebak banyu
Pikiranku pusing
Aku mabuk mabuk rindu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *