Banyu Langit (old didi kempot)

Versi: Didi Kempot

Banyu langit sing netes ing bumi,
Telesono ati iki..
Kloro loro rasane batinku iki,
Yen eling sing tak tresnani..

Banyu langit sing netes ing dalan,
Siramen wong sing kelaran..
Rino wengi aku tansah kelingan,
Naliko sih sesandingan..

Kepingin njerit suaraku wis ilang,
Nyeluki wong sing wis nglaleke katresnan..
Wis ora seneng noleh wae ora gelem,
Ati iki rasane sansoyo peteng..

Banyu langit sing netes ing bumi,
Siramen wong sing kelaran..
Rino wengi aku tansah kelingan,
Naliko sih sesandingan..

reff:
Kepingin njerit suaraku wis ilang,
Nyeluki wong sing wis nglaleke katresnan..
Wis ora seneng noleh wae ora gelem,
Ati iki rasane sansoyo peteng..

Banyu langit sing netes ing bumi,
Telesono ati iki..
Kloro loro rasane batinku iki,
Yen eling sing tak tresnani..

Banyu langit sing netes ing dalan,
Siramen wong sing kelaran..
Rino wengi aku tansah kelingan,
Naliko sih sesandingan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *