Gandrung (ragil pamungkas)


Ragil-Pamungkas
Versi: Ragil Pamungkas

Opo kowe ra kroso sing tak rasakno,
Rino wengi atiku pingin ketemu..
Opo iki kang arane gandrung tresno,
Yen ra pethuk sedino katon neng moto..

Opo kowe ra rumongso sing tak roso,
Wis seprene kok nggur ngguya-ngguyu wae..
Loro loro nggonku tekok ono kene,
Ning jebule dewekmu kok malah ngece..

Sedino katone sewulan,
Sewulan katone setaun..
Kangen ati aku aku ora tahan,
Ning yen pethuk atiku kroso deg-degan..

reff:
Opo kowe ra kroso sing tak rasakno,
Rino wengi atiku pingin ketemu..
Opo iki kang arane gandrung tresno,
Yen ra pethuk sedino katon neng moto..

Sedino katone sewulan,
Sewulan katone setaun..
Kangen ati aku aku ora tahan,
Ning yen pethuk atiku kroso deg-degan..

Sedino katone sewulan,
Sewulan katone setaun..
Kangen ati aku aku ora tahan,
Ning yen pethuk atiku kroso deg-degan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pcahhuch]
[ar: Ragil Pamungkas]
[ti: Gandrung]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:00.03]Gandrung
[00:00.03]by: Ragil Pamungkas
[00:27.03]
[00:29.03]>>>
[00:30.03]>>
[00:31.03]>
[00:32.03]Opo kowe ra kroso
[00:34.67]sing tak rasakno,
[00:38.89]Rino wengi atiku
[00:42.85]pingin ketemu..
[00:48.02]Opo iki kang arane
[00:51.66]gandrung tresno,
[00:55.71]Yen ra pethuk sedino
[00:59.80]katon neng moto..
[01:04.09]Opo kowe ra rumongso
[01:08.30]sing tak roso,
[01:12.37]Wis seprene kok nggur
[01:16.05]ngguya-ngguyu wae..
[01:21.01]Loro-loro nggonku
[01:24.55]tekok ono kene,
[01:28.44]Ning jebule dewekmu
[01:33.36]kok malah ngece..
[01:37.63]
[01:46.39]Sedino katone sewulan,
[01:53.76]Sewulan katone setaun..
[02:02.70]Kangen ati
[02:05.85]aku aku ora tahan,
[02:10.32]Ning yen pethuk atiku
[02:13.86]kroso deg-degan..
[02:18.10]
[02:50.99]>>>
[02:51.99]>>
[02:52.99]>
[02:53.99]Opo kowe ra kroso
[02:56.80]sing tak rasakno,
[03:01.05]Rino wengi atiku
[03:04.92]pingin ketemu..
[03:10.05]Opo iki kang arane
[03:14.11]gandrung tresno,
[03:18.18]Yen ra pethuk sedino
[03:21.98]katon neng moto..
[03:27.68]
[03:35.68]Sedino katone sewulan,
[03:42.48]Sewulan katone setaun..
[03:51.22]Kangen ati
[03:54.10]aku aku ora tahan,
[03:58.98]Ning yen pethuk atiku
[04:03.02]kroso deg-degan..
[04:06.64]Sedino katone sewulan,
[04:16.18]Sewulan katone setaun..
[04:24.56]Kangen ati
[04:27.56]aku aku ora tahan,
[04:31.99]Ning yen pethuk atiku
[04:37.55]kroso deg-degan..
[04:40.18]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s