Gandrung (ragil pamungkas)

Versi: Ragil Pamungkas

Opo kowe ra kroso sing tak rasakno,
Rino wengi atiku pingin ketemu..
Opo iki kang arane gandrung tresno,
Yen ra pethuk sedino katon neng moto..

Opo kowe ra rumongso sing tak roso,
Wis seprene kok nggur ngguya-ngguyu wae..
Loro loro nggonku tekok ono kene,
Ning jebule dewekmu kok malah ngece..

Sedino katone sewulan,
Sewulan katone setaun..
Kangen ati aku aku ora tahan,
Ning yen pethuk atiku kroso deg-degan..

reff:
Opo kowe ra kroso sing tak rasakno,
Rino wengi atiku pingin ketemu..
Opo iki kang arane gandrung tresno,
Yen ra pethuk sedino katon neng moto..

Sedino katone sewulan,
Sewulan katone setaun..
Kangen ati aku aku ora tahan,
Ning yen pethuk atiku kroso deg-degan..

Sedino katone sewulan,
Sewulan katone setaun..
Kangen ati aku aku ora tahan,
Ning yen pethuk atiku kroso deg-degan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *