Bojo Ilang

Versi: Dian Ratih

Duwe bojo siji..hi gawe larane ati
Ilang sewengi ono ring endi
Yo sak enake umah dilali
Ha…ha…ha…ho…ho…ho…

Isun yo sing betah
Ono ring umah
Klendi karepe
Isun wis pasrah

Duwe bojo ilang
Awak pancene sial
Riko tibane duwe simpenan
Sing leren leren ilang ilangan

reff :
Duwe bojo siji..hi gawe larane ati
Ilang sewengi ono ring endi
Yo sak enake umah dilali
Ha…ha…ha…ho…ho…ho…

Isun yo sing betah
Ono ring umah
Klendi karepe
Isun wis pasrah

Duwe bojo ilang
Awak pancene sial
Riko tibane duwe simpenan
Sing leren leren ilang ilangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *