Anak Rondo Bapak Dudo

Versi : Yan Vellia ft. Eko Good

Pr :
Pak e…e….he….he…
Mbok ndang golek bojo wae
Pak e…e….he….he…
Aku wis kesel ngliwetke

Pak e oh pak e
Aku iki kudu piye
Pak e oh pak e
Umurku uwis semene

Urip dadi rondo
Wis kesuwen lho pak e
Saben ono wong nglamar
Kok dibalekke

Lk :
Yo wis nduk yo wis
Yen kowe ora mesakke
Yo wis nduk yo wis
Aku biso ngliwet dewe

Emakmu wis ucul
Digondol setan gundul
Kowe malah
Melu melu mbregudul

reff :
Pr :
Kulo niki rondo
Dereng kagungan putro
Kawin mung sewulan
Sampun ditinggal lungo

Lk :
Bapakmu wis dudo
Kowe sing tak percoyo
Yen kowe payu
Aku mengko melu sopo

[dialog]
Lk : Jangan gitu dong!
Pr : Lhoh pripun to pak?
Lk : Lha piye,nek kowe entuk jodo, yo aku golekke mungsuh sik to!
Pr : Lhoh mbok bapak pados garwo kiyambak
Lk : Lha nek kowe entuk bojo, aku golekno elek elekan kuwi ra popo
Pr : Sing pados ten pundi pak?
Lk : Lha neng pasar opo nang kolah kunu!
Pr : Bapak aneh, opo kajeng slulup
Lk : Gak arep kungkum wae kok

Pr :
Pak e oh pak e
Mbok ndang golek bojo wae
Pak e oh pak e
Aku yo tak golek dewe

Bapak sampun dudo
Kulo nggih sampun rondo
A R B D

[Anak Rondo Bapak Dudo]

reff :
Pr :
Kulo niki rondo
Dereng kagungan putro
Kawin mung sewulan
Sampun ditinggal lungo

Lk :
Bapakmu wis dudo
Kowe sing tak percoyo
Yen kowe payu
Aku mengko melu sopo
[Dipikir to]

Pr :
Pak e oh pak e
Mbok ndang golek bojo wae
Pak e oh pak e
Aku yo tak golek dewe

[dialog]
Pr : Pak e oh pak e
Lk : Ngopo?
Pr : Pak?
Lk : Wis ora kawin kawinan, aku disik, enak aja!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *