Tulung Pentung

Tulung Pentung
Ciptaan : NN
Vokal : Lita & Brodin
Produksi : Perdana Record

Pr :
Wiwit biyen tak openi
Ning saiki ono ing endi
Mulo biyen ojo gampang janji
Ning saiki kok malah lali

Lk :
Janjimu tansah tak ugemi
Omonganmu ojo mblenjani
Ojo gawe loro ing ati
Janji iku kudu ditepati

Pr :
Ora weruh yen kowe ngapusi
Aku tiwas nunggu lan ngenteni
Tak rewangi mangan turu lali
Jebul kowe lali ing janji

Lk :
Kembang jagung yo nduk yo kuning rupane
Aku getun nolong slirane
Embong lurung ono ning gunung
Aku nolong malah kok pentung

reff :
kembali ke atas..wiwit biyen tak…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TjWkzTEqmew

Advertisements

Runtik Ing Ati

Ana_1
Versi: Ana

Yen aku mirengaken caping gunung,
Atiku tansah nelongso..
Naliko maju perang ing jaman jepang,
Sliramu paring usodo..

Mung welingku, yen merdeko
Ayo mampir omahku ing deso..
Nganti jaman saiki kang wus tentrem,
Siro kangmas tak golek’i..

Soko sragen nganti tekan boyolali,
Siro kangmas ono ngendi..
Yen wus sedo pusarane,
Arep tak tabur wangi kembang mlati..

Ngitungi jaman ing parangtritis,
Kanggo nglibur ati..
Mung sliramu tansah kumantil,
Ono ing netraku..

Bebasan priyo sewu,
Ora biso ngganteni siro wong bagus..
Runtik ing ati koyo ngenteni,
Godong garing sing pating gumliyak..

reff :
kembali ke atas..yen aku mirengaken…
———–
[ver: lyrics]
[id: banhzlca]
[ar: Ana]
[ti: Runtik Ing Ati]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:03]
[00:01.07]Runtik Ing Ati – Ana
[00:30.04][03:01.36][05:56.47]
[00:33.04][03:29.09]>>>
[00:34.04][03:30.09]>>
[00:35.04][03:31.09]>
[00:36.04][03:32.09]Yen aku mirengaken caping gunung,
[00:44.86][03:41.39]Atiku tansah nelongso..
[00:51.27][03:47.26]Naliko maju perang ing jaman jepang,
[00:58.73][03:55.34]Sliramu paring usodo..
[01:06.82][04:02.37]Mung welingku, yen merdeko
[01:13.60][04:09.41]Ayo mampir omahku ing deso..
[01:21.13][04:17.18]Nganti jaman saiki kang wus tentrem,
[01:29.41][04:25.64]Siro kangmas tak golek’i..
[01:36.49][04:32.54]Soko sragen nganti tekan boyolali,
[01:44.83][04:40.77]Siro kangmas ono ngendi..
[01:51.61][04:47.68]Yen wus sedo pusarane,
[01:58.52][04:54.63]Arep tak tabur wangi kembang mlati..
[02:06.54][05:02.91]Ngitungi jaman ing parangtritis,
[02:13.39][05:09.56]Kanggo nglelipur ati..
[02:18.51][05:14.55]Mung sliramu tansah kumantil,
[02:25.71][05:21.58]Ono ing netraku..
[02:30.82][05:26.60]Bebasan priyo sewu,
[02:34.80][05:30.47]Ora biso ngganteni siro wong bagus..
[02:46.37][05:41.72]Runtik ing ati koyo ngenteni,
[02:53.22][05:49.57]Godong garing sing pating gumliyak..
———–
Preview:

Tresno Ora Pamrih

Tresno Ora Pamrih
Ciptaan : NN
Vokal : Erni & Sodiq
Produksi : Perdana Record

Pr :
Aku ora butuh bandamu, simpenen wae
Aku butuh tresnamu, sing sak temene
Aku ora pingin duwitmu, gawenen dewe
Aku pingin sliramu, kang selawase

Ora mergo pangkatmu, njur aku gawe-gawe
Mergo lahir batin mung kowe,

Lk :
sayang sing tak sayang
Aku percoyo, yen kowe tenanan
sayang sing tak sayang
Kang tak karepake, mbok tompo opo anane
Manungso ono kurang luwihe, wis lumrahe

Pr : Yen kabeh mau wis kodrate, dadi jodone
Duet : Gusti paring kamulyan, aku lan kowe

reff :
kembali ke atas..aku ora butuh…

Duet : Gusti paring kamulyan, aku lan kowe
Duet : Gusti paring kamulyan, aku lan kowe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=L5k6JxR1YK4

Tresno Ginowo Mati

Tresno Ginowo Mati
Ciptaan : Whawin L / H. Golbond
Vokal : Lusiana Safara & Seger
Produksi : CHGB Record

Pr :
Yang…, kepiye karepmu
Ngomongo terus terang mring aku
Ojo gawe geloku, ojo gawe loroku
Tresnoku siji marang awakmu

Yang…, percoyo o aku
Awakmu sing ono ning atiku
Yo mung siji awakmu, siji roso tresnoku
Ra ono liyo kejobo awakmu

reff ;
Duet : Nadyan gunung api sing bakal mageri
Lk : Senadyan ombak tsunami sing ngalangi
Duet : Nganti mati nyowo ilang tak belani
Lk : Semono gede roso tresnaku iki
Duet : Tresnoku ginowo mati

reff :
kembali ke atas..yang kepiye karepmu…

Duet : Tresnoku ginowo mati
Duet : Tresnoku ginowo mati
Duet : Tresnoku ginowo mati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fuIzPkaClL0

Rondo Kwalat

Rondo Kuwalat
Ciptaan :
Vokal : Brodin
Produksi : Perdana Record

Nggawe lepet kok jarene kupat
Nggowo kawat kok jarene bendrat
Nduwe bojo kok jange dipegat
Ojo nemen anggonmu nekat

Jare rondo kok ra duwe surat
Nggolek surat kok ra nggowo pangkat
Ati sumpek kok jange kendat
Ngaku rondo kok ra duwe surat

Duwe bojo ojo sekarat
Urip iki ibarat mung liwat
Ojo mumpung urip ning jagad
Elingono sekso akherat

Rondo kuwalat, rondo kuwalat
Rondo kuwalat pancene rondo sing nekat

reff :
kembali ke atas..nggawe lepet kok…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kKXEEJukjK0

Wong Deso

Wong Deso
Ciptaan : Sonny Josz / Rasso R
Vokal : Sonny Josz
Produksi : NN

Ireng kulitku, putih kulitmu
Rombeng klambiku, ko toko klambimu
Pikiren disik, yen seneng aku
Sing luwih apik, ojo kesusu

*)
Aku wong deso, sliramu wong kutho
Aku wong miskin, uripmu terjamin
Ojo toh mobil, ojo toh motor
Sepedah wae, aku ra duwe

reff :

Aku iki dik, anake wong tani
Bapakku macul, si mbok buruh tandur
Yen sliramu dik, putrine wong duwur
Bapakmu lurah, tur uripmu makmur

Opo yo gelem, mengko uwong tuomu
Yen duwe mantu, sing miskin koyo aku

kembali ke *)..aku wong deso…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yfT4-Erzxoo

Wong Lanang (sonny josz)

Wong Lanang
Ciptaan : Sonny Josz
Vokal : Sonny Josz
Produksi :

Sampai kapan atimu berubah
Wis setahun kowe dadi pacarku
Tiap tak apeli ra nate nemoni
Opo salahku opo dosaku

*)
Opo saiki wis ono wong liyo
Sing luwih ganteng, ganteng soko aku
Kowe ko yo tego kowe kok mentolo
Nglarani atiku nglarani atiku

reff :

Aku ra mekso, mekso sliramu
Yen pancen ra gelem terus terang wae
Aku ra mekso, mekso sliramu
Yen pancen ra seneng ora opo-opo

Elek-elek’o aku wong lanang
Sih biso golek wong wadon liyo

kembali ke *)..opo saiki wis…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tYw0MES2odA