Aku Kowe Karo Wong Liyo

Versi: Didi Kempot ft. Dini Aditama

Lk:
Tenane awakmu ngerti,
Gedhene roso tresnaku..
Tentremno uripku iki,
Soko ngimpi oloku..

Kudune kowe ra lali,
Gedhene roso setyaku..
Seprene kowe isih ono,
Ono jroning atiku..

reff:
Remuk rasane atiku,
Ngerti kowe karo wong liyo..
Nanging aku mung nerimo,
Senajan atiku loro..

Wis wis wis ora sah nangis,
Ra sanggup nyawang mripatmu..
Pilih aku dewe,
Opo pilih liyane..

reff:
Tak tulise crito,
Aku kwe karo wong liyo,
Sing gawe ati iki loro..

Cukup semene wae,
Tresnaku karo kowe..
Dadi pengeling,
Eling jroning atiku, ooo..

Pr:
Tak tulise crito,
Aku kwe karo wong liyo,
Sing gawe ati iki dadi loro..

Cukup semene wae,
Tresnaku karo kowe..
Kanggo pengeling,
Eling jroning uripku..

reff:
Lk :
Tak tulise crito,
Aku kwe karo wong liyo,
Sing gawe ati iki loro..

Cukup semene wae,
Tresnaku karo kowe..
Dadi pengeling,
Eling jroning atiku, ooo..

Tak tulise crito,
Aku kwe karo wong liyo,
Sing gawe ati iki dadi loro..

Cukup semene wae
Tresnaku karo kowe..
Kanggo pengeling,
Eling jroning uripku,ooo..

Pr :
Tak tulise crito,
Aku kwe karo wong liyo,
Sing gawe ati iki dadi loro..

Lk:
Cukup semene wae,
Tresnaku karo kowe..
Wis ra sah nangis,
Cukup semene wae,ooo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *