Dalan Tembus

Versi: Didi Kempot feat Ibu Hj. Rina Iriani SRN,S.Pd Mhum (Bupati Karanganyar)

Lk :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
Kenal pisan selawase mesti eling
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Pr :
Dalan tembus cemoro sewu sarangan
Munggah medun karo nyawang tetanduran

Duet :Karanganyar magetan wis ra krenggosan

Pr :Paribasan sak kedet metro wis tekan
Lk :Woh wohan sing do gemandul
Pr :Tidak bohong pancen leres [memang betul]

reff :
Lk :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Duet :Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pr :
Mbun sing netes ono ing rambut
[Howo adem] sing digowo kabut

Lk :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan
Pr :Nganti seprene neng ati tansah kelingan

Lk :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
[Kenal pisan selawase mesti eling]
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding
Woh wohan sing do gemandul
Pr :Tidak bohong pancen leres [memang betul]

reff :
Lk :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
[Dalan tembus] dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan
Duet :Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pr :
Mbun sing netes ono ing rambut
[Howo adem] sing digowo kabut

Lk :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan
Pr :Nganti seprene neng ati tansah kelingan
Duet :Dalan tembus cemoro sewu sarangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *