Cinta Yang Sempurna (tresno tenan)

Versi: Didi Kempot feat Yan Vellia

Lk :
Koyo lintang ning langit
Tresnaku lan tresnamu
Ra bakal biso ilang
Senajan wis ganti jaman

Pr :
Matur nuwun duh gusti
Seneng rasaning ati
Priyo sing tak tresnani
Tansah setyo ngancani

Lk :
Aku dudu pujonggo
Sing pinter gawe crito
Nduweku yo mung tresno
Tulus sing ono dodo

Pr :
Roda roda sing mlaku
Ngelingake sliramu
Tanganku ning pundakmu
Ning ngopo kowe mlayu

Lk :
Lalekno awakku
Yen kuwi apik kanggone uripmu
Wis rasah ngomongake tresno
Tresno sing tulus yen gawe gelo lalekno

Wis aku tak lungo
Nglalekke tresno
Tresnamu selawase

Pr :
Nganti ilang nyawaku
Ojo nganti lali
Nglalekake roso tresnaku

Nganti ilang nyawaku
Aku ora lilo
Yen ono wong liyo ning atimu

reff :
Lk :
Koyo lintang ning langit
Tresnaku lan tresnamu
Ra bakal biso ilang
Senajan wis ganti jaman

Pr :
Matur nuwun duh gusti
Seneng rasaning ati
Priyo sing tak tresnani
Tansah setyo ngancani

Lk :
Aku dudu pujonggo
Sing pinter gawe crito
Nduweku yo mung tresno
Tulus sing ono dodo

Pr :
Roda roda sing mlaku
Ngelingake sliramu
Tanganku ning pundakmu
Ning ngopo kowe mlayu

Lk :
Lalekno awakku
Yen kuwi apik kanggone uripmu
Wis rasah ngomongake tresno
Tresno sing tulus yen gawe gelo lalekno

Wis aku tak lungo
Nglalekke tresno
Tresnamu selawase

Pr :
Nganti ilang nyawaku
Ojo nganti lali
Nglalekake roso tresnaku

Nganti ilang nyawaku
Aku ora lilo
Yen ono wong liyo ning atimu

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *