Sedudo Kali Bening

Versi: Novita

Rikolo jamane semono
Sliramu nate janji prasetyo
Disekseni grojagan sedudo
Ngidungake tembang tembang tresno

Sliramu opo wis ora eling
Jelas riko koyo mesti nangling
Sineksenan waduk kali bening
Ati loro koyo wis kinansing

Pamitmu lungo ning suroboyo
Nerusake sekolah kang duwur
Kandamu arep dados setyo
Ora luntur sak pedhoting umur

Sedudo waduk kali bening
Kadhung tresno nganti pontang panting
Sedudo waduk kali bening
Sliramu opo wis ora eling

Rekoyo jiwaning atiku
Tak tompo tekaning layang biru
Ono putri konco sekolahmu
Bakal ngende dadi sisihanmu

reff :
Sliramu opo wis ora eling
Jelas riko koyo mesti nangling
Sineksenan waduk kali bening
Ati loro koyo wis kinansing

Pamitmu lungo ning suroboyo
Nerusake sekolah kang duwur
Kandamu arep dados setyo
Ora luntur sak pedhoting umur

Sedudo waduk waduk kali bening
Kadhung tresno nganti pontang panting
Sedudo waduk waduk kali bening
Sliramu opo wis ora eling

Sedudo waduk waduk kali bening
Kadhung tresno nganti pontang panting
Sedudo waduk waduk kali bening
Sliramu opo wis ora eling

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *