Pasrah Bongkokan

Versi: Cak Dikin ft. Minie Karlina

Lk :
Wiwit mbiyen rak wis crito
Aku iki ora legan
Nanging ndiko ra percoyo
Malah duwe roso tresno

Sak jeroning uripku
Durung nate nemoni
Tresno…tulus….
Jiwo..lan ragane..

reff :
Lk :
Walah malah kedadeyan
Kowe telat sewulan
Aku dadi kebingungan
Ra percoyo ning kanyatan

Pr :
Penak podo dirasakke
Rekoso podo disonggo
Ayo maju bebarengan
Ngadep calon mertuwo

Lk :
Luwih becik…
Aku pasrah bongkokan

reff :
Lk :
Wiwit mbiyen rak wis crito
Aku iki ora legan
Nanging ndiko ra percoyo
Malah duwe roso tresno

Sak jeroning uripku
Durung nate nemoni
Tresno…tulus….
Jiwo..lan ragane..

reff :
Lk :
Walah malah kedadeyan
Kowe telat sewulan
Aku dadi kebingungan
Ra percoyo ning kanyatan

Pr :
Penak podo dirasakke
Rekoso podo disonggo
Ayo maju bebarengan
Ngadep calon mertuwo

Lk :
Luwih becik…
Aku pasrah bongkokan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *