Ngathung

Versi: Cak Dikin ft. Eva Claudia

Pr : Pak…pak e, Pak…pak e tak kandani
Lk : Yo mreneo ra sah mbengok
Pr : Mangke ndalu kancani
Lk : Cah iki nganeh nganehi, [kok aneh toh]
Pr : Pak…pak e tak bisiki
Lk : Ra masalah oke oke wae, [jane ono opo toh]
Pr : Ndek bengi ngimpi ngeri
Lk : Mbok ojo meden medeni, [mbok ojo ngunu toh]
Pr : Ngimpi ketiban cecak, E..cecak e malah ngoyak
Lk : Pantes wae nduk, Mau awan bapakmu di ambung becak,
Rasane ning balung rusak
Pr : Pak…mriki tak pijete, Ben ilang penyakite
Lk : Kuwi sing tak enteni, Kuwi sing tak karepi, Ben pak e mari…
Pr : Pak…pak e tak critani
Lk : Opo maneh gek luwih medeni
Pr : Kanthonganku ra isi

reff :
[Dialog] :
Lk : Lha…lhaiyo to..entek enteki kowe mesti ngathung kok
Pr : Lha wis entek e pak
Pr : Pak
Lk : Piye
Pr : Anu e..pak
Lk : O..ye..ora ngunu kuwi..ora ngroya ngrayu…
Wong nek arep njaluk duwik biasa…
Karo pak e mesti ngunu kuwi…
Pr : tak pijeti yo pak
Lk : Halaah…preett
Pr : Tenan iki pak
Lk : Tenan..atimu tenan…
Pr : Tenin…
Lk : Lego….
Pr : Lego….
Lk : Sayang karo pakmu
Pr : Iyo…
LK : yo…
Pr : Pak..
LK : Yo…

Pr : Pak…pak e tak kandani
Lk : Yo mreneo ra sah mbengok
Pr : Mangke ndalu kancani pak…
Lk : Mbok ojo nganeh nganehi,[kowe kok aneh,ngopo sih]
Pr : Pak…pak e tak bisiki
Lk : Ora masalah oke oke wae, [oke]
Pr : Ndek bengi ngimpi ngeri
Lk : Mbok ojo meden medeni,[mangkane kowe thok sing wedi,
Aku yo wedi]
Pr : Ngimpi ketiban cecak, E..cecak e malah ngoyak
Lk : Pantes wae nduk, Mau awan bapakmu di ambung becak,
Rasane ning balung rusak
Pr : Pak…mriki tak pijete, Ben ilang penyakite
Lk : Kuwi sing tak enteni, Kuwi sing tak karepi, Ben pak e mari…
Pr : Pak..pak..pak e tak critani
Lk : Opo maneh gek luwih medeni[mesti medeni iki]
Pr : Ora..ra.., Kanthonganku ra isi, e..pak
Lk : Entek entekane mung ngathung, [ulangi2x ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *