Meang Meong

Versi: Cak Dikin ft. Ami DS

Lk :
Tog..petag petog, pitik cilik diwadahi karung
Tresnaku iki marang adik tumekaning jantung
Petag..petog jantungku,
nyawang sliramu cah ayu

Pr :
Yong..meang meong,kucing cilik diwadahi kandi
Tresnaku ugo marang kangmas sak jeroning ati
Meang..meong atiku,
Karo kangmas aku jadi malu

reff :
Duet :
Terang bulan, kumebyar lintange
Nandang kasmaran aku lan kowe

Lk :
Ora bedo ora seje
Tresnaku mung kanggo kowe.e….e…e…e…e….e

Pr :
Pitik cilik ning njero karung
Tinimbang wurung luwih becik nggantung
Kucing cilik ning njero kandi
Tresnaku setengah mati

Lk :
Tog..petag petog, pitik cilik diwadahi karung
Tresnaku iki marang adik tumekaning jantung
Petag..petog jantungku,
nyawang sliramu cah ayu

reff :
Lk :
Tog..petag petog, pitik cilik diwadahi karung
Tresnaku iki marang adik tumekaning jantung
Petag..petog jantungku,
nyawang sliramu cah ayu

Pr :
Yong..meang meong,kucing cilik diwadahi kandi
Tresnaku ugo marang kangmas sak jeroning ati
Meang..meong atiku,
Karo kangmas aku jadi malu

reff :
Duet :
Terang bulan, kumebyar lintange
Nandang kasmaran aku lan kowe

Lk :
Ora bedo ora seje
Tresnaku mung kanggo kowe.e….e…e…e…e….e

Pr :
Pitik cilik ning njero karung
Tinimbang wurung luwih becik nggantung
Kucing cilik ning njero kandi
Tresnaku setengah mati

Lk :
Tog..petag petog, pitik cilik diwadahi karung
Tresnaku iki marang adik tumekaning jantung
Petag..petog jantungku,
nyawang sliramu cah ayu

Petag..petog jantungku,
nyawang sliramu cah ayu
[ulang 2x]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *