Kesusu Metu

Versi: Jiwo P. ft. Dini Aditama

Pr :
Jaremu ngajak aku lho mas
Lho kok kowe lungo dewe
Tiwas aku kesusu lho mas
Kowe malah ninggal aku

Lk :
Wis tak tunggu, ora metu metu, dik
Nganti kesel sel iki awakku

Pr :
Lagi wae kowe mlebu omahku
Lho kok uwis arep metu
Ojo keburu napsu njur nesu
Kowe terus ninggal aku

reff :
Pr :
Awan mendhunge peteng, mas
Nunggu tekane udan, mas
Aku kadhung iyung..iyung..iyung..iyung
Seneng karo kowe

reff :
Lk :
Udan payunge ilang, dik
Ngiyup ning isor uwit gedhang, dik
Kudu sabar, iyar..iyar..iyar..iyar
Yen kowe sayang

Pr :
Eling karo janjimu, mas
Kowe iye,iye..iye..iye
Ojo ngapusi aku

reff :
Pr :
Jaremu ngajak aku lho mas
Lho kok kowe lungo dewe
Tiwas aku kesusu lho mas
Kowe malah ninggal aku

Lk :
Wis tak tunggu, ora metu metu, dik
Nganti kesel sel iki awakku

Pr :
Lagi wae kowe mlebu omahku
Lho kok uwis arep metu
Ojo keburu napsu njur nesu
Kowe terus ninggal aku

reff :
Pr :
Awan mendhunge peteng, mas
Nunggu tekane udan, mas
Aku kadhung iyung..iyung..iyung..iyung
Seneng karo kowe

reff :
Lk :
Udan payunge ilang, dik
Ngiyup ning isor uwit gedhang, dik
Kudu sabar, iyar..iyar..iyar..iyar
Yen kowe sayang

Pr :
Eling karo janjimu, mas
Kowe iye,iye..iye..iye
Ojo ngapusi aku

Eling karo janjimu, mas
Kowe iye,iye..iye..iye
Ojo ngapusi aku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *