Kedanan Cino

Lirik lagu Campursari ke-200 Kedanan Cino
Versi: Didi Kempot

ABANG ABANG KLENTENGE PASAR GEDHE,
SABEN LIWAT MUNG TANSAH ELING WAE..
EEESEME…NGAALEME…
MEYLAN ANAK RAGILE CHIK MEYMEY..

NGISOR MRIPAT ONO ANDHENG ANDHENGE,
ORA KUAT MBOK AKU MANDHENG AYUNE..
TAK GANDHENG…NING KLENTENG,
TRESNAKU JEBUL MUNG ONO IMPEN..

reff:
SRENGENGE NING PUCUK NGGUNUNG,
PADHANGONO ATIKU SING NANDANG WUYUNG..
SEPRENE TANSAH NGELAMUN,
ELING MEYLAN SING WIS PINDHAH NING MEDIUN..

REMBULAN SING LAGI NJEDHUL,
GEK NING ENDI YEN AKU KEPINGIN NUSUL..
YEN NGERTI MESTI TAK SUSUL,
WANI NEKAD SENAJAN NGGANDHOL SEPUR..

OH MEYLAN ANAK RAGIL CHIK MEYMEY,
TAK REWANGI NGLAMBRENG NGGOLEKI KOWE..
NING ENDI LUNGANE,
KEDANAN CINO ABOT SANGGANE..

reff :
SRENGENGE NING PUCUK NGGUNUNG,
PADHANGONO ATIKU SING NANDANG WUYUNG..
SEPRENE TANSAH NGELAMUN,
ELING MEYLAN SING WIS PINDHAH NING MEDIUN..

REMBULAN SING LAGI NJEDHUL,
GEK NING ENDI YEN AKU KEPINGIN NUSUL..
YEN NGERTI MESTI TAK SUSUL,
WANI NEKAD SENAJAN NGGANDHOL SEPUR..

OH MEYLAN ANAK RAGIL CHIK MEYMEY,
TAK REWANGI NGLAMBRENG NGGOLEKI KOWE..
NING ENDI LUNGANE,
KEDANAN CINO ABOT SANGGANE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *