Gawe Gelo

Versi: Didi Kempot

Koyo wong wuto sing ilang tekene
Mlakumu ing wengi kuwi
Opo sing kok karepake

Naliko aku ngerti
Sliramu cidro janji
Ngapusi awakku

Rasane ati iki
Koyo ra percoyo
Kowe ngimpi opo

Rasane kepingin njerit
Nangisi tresnaku
Nangisi nasibku

Kowe gawe gelo, Kowe gawe loro
Nglarani atiku, Nglarani uripku
Gawe gelo aku, Opo to salahku
Kowe ngapusi aku

Kowe gawe gelo, Kowe gawe loro
Nglarani atiku, Nglarani uripku
Gawe gelo aku, Opo to salahku
Kowe gawe gelo

reff :
Koyo wong wuto sing ilang tekene
Mlakumu ing wengi kuwi
Opo sing kok karepake

Naliko aku ngerti
Sliramu cidro janji
Ngapusi awakku

Rasane ati iki
Koyo ra percoyo
Kowe ngimpi opo

Rasane kepingin njerit
Nangisi tresnaku
Nangisi nasibku

Kowe gawe gelo, Kowe gawe loro
Nglarani atiku, Nglarani uripku
Gawe gelo aku, Opo to salahku
Kowe ngapusi aku

Kowe gawe gelo, Kowe gawe loro
Nglarani atiku, Nglarani uripku
Gawe gelo aku, Opo to salahku
Kowe gawe gelo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *