Duwe Hp Ra Duwe Pulsa

Versi: Didi Kempot

Duwe hape ra nduwe pulsa
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya
Tak puter ring back tone, NSP nada sambung
Lagu rindu tresnane wong nandang wuyung

Nyawang nduwur langite mendhung
Thenguk thenguk eling kowe aku ngalamun
Yen kowe pancen tresno pulsamu ndang kirimno
Ojo krungu calon morotuwo

Witing tresno jalaran kulino
Jare wong jowo
Ning solo payunge ilang
Wong tresno wani kelangan
Demi cinta ra ketang duwit utangan

Iwak pitik disuwer suwer,
Segane liwet
Awak yen wis kadhung naksir
Nekat wani meres pikir
Demi cinta di rewangi wani ngglibet

Duwe hape ra nduwe pulsa
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya

reff :
Duwe hape ra nduwe pulsa
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya
Tak puter ring back tone, NSP nada sambung
Lagu rindu tresnane wong nandang wuyung

Nyawang nduwur langite mendhung
Thenguk thenguk eling kowe aku ngalamun
Yen kowe pancen tresno pulsamu ndang kirimno
Ojo krungu calon morotuwo

Witing tresno jalaran kulino
Jare wong jowo
Ning solo payunge ilang
Wong tresno wani kelangan
Demi cinta ra ketang duwit utangan

Iwak pitik disuwer suwer,
Segane liwet
Awak yen wis kadhung naksir
Nekat wani meres pikir
Demi cinta di rewangi wani ngglibet

Duwe hape ra nduwe pulsa
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya

[Duwe hape ra nduwe pulsa]
Pingin krungu sworo pacarku tak berdaya
Ulangi 3 x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *