Dadi Temanten

Versi: Cak Dikin ft. Maratus

Lk :
Janur kuning, sing nempel ning epring
Tandane ono sing sesandhing
Opo ora pingin

Pr :
Jane karep, nanging aku wedi
Mengko kangmas cidro ing janji
Tresno nyulayani…nyulayani…

Lk :
Ojo, ojo cilik ati
Aku sehidup semati

Duet :
Podo…,setiyo…,bareng sesandhingan
Ayo bareng, urip ing bebrayan
Dadi temanten sesandhingan
Tansah sesandhingan,ooo…ooohooo….

reff :
Lk :
Janur kuning, sing nempel ning epring
Tandane ono sing sesandhing
Opo ora pingin

Pr :
Jane karep, nanging aku wedi
Mengko kangmas cidro ing janji
Tresno nyulayani…nyulayani…

Lk :
Ojo, ojo cilik ati
Aku sehidup semati

Duet :
Podo…,setiyo…,bareng sesandhingan
Ayo bareng, urip ing bebrayan
Dadi temanten sesandhingan
Tansah sesandhingan,ooo…ooohooo….

Lk :
Ojo, ojo cilik ati
Aku sehidup semati

Duet :
Podo…,setiyo…,bareng sesandhingan
Ayo bareng, urip ing bebrayan
Dadi temanten sesandhingan
Tansah sesandhingan,ooo…ooohooo….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *