Simbah Kakung

Versi: Didi Kempot

LK :
Nganggo jas ra nganggo sarung,
simbah kakung ngombe wedang ono warung
Sing digagas lha kok mboten nyambung nyambung
Mbah kakung atine bingung

Menyang langon nggoleki mbakyune atun
Cempluk sing uwis pensiun
Ra kepethuk uwis pirang pirang taun
Rindu ra biso dibendhung

PR :
Tua tua keladi mbah
Makin tua semakin jadi

LK :
Madu nduk rasane legi
Yen kowe njaluk aku sanggup ngayahi

PR :
Mangan peyek kok diemut mbah
Wong wis tuwek mbok yo enggal emut

LK :
Tuwo tuwane umur
Senajan tuwo aku isih siap tempur

reff :
LK :
Nganggo jas ra nganggo sarung,
simbah kakung ngombe wedang ono warung
Sing digagas lha kok mboten nyambung nyambung
Mbah kakung atine bingung

Menyang langon nggoleki mbakyune atun
Cempluk sing uwis pensiun
Ra kepethuk uwis pirang pirang taun
Rindu ra biso dibendhung

PR :
Tua tua keladi mbah
Makin tua semakin jadi

LK :
Madu nduk rasane legi
Yen kowe njaluk aku sanggup ngayahi

PR :
Mangan peyek kok diemut mbah
Wong wis tuwek mbok yo enggal emut

LK :
Tuwo tuwane umur
Senajan tuwo aku isih siap tempur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *