Roman Ndeso

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

LK :
E…yen ditamatke
Soko ngarep soko mburi biasa wae
Nanging nyatane
Embuh kepiye rasaku kesedot wae

PR :
E…jebulane
Lha kok podho roso kuwi yo tak alami
Mboh soko ngendi
Ngerti ngerti sliramu nyanthol ning ati

reff :
LK :
E…adik sing tenane
Ndak kiro kang sliro ora tau nggape
Dek wingi kuwi contone
Mangsaku ngganteng sliramu kok cuek wae

PR :
Duh kangmas sopo kondho
Numpak mobil ben tikungan nyenggol dhodho
Senadyan roman ndeso
Dasarku seneng dadi ora opo opo

Duet :
O…pancen tresno
Tekane ora biso dinyono nyono
Ra…nom ra tuwo
Biso wae ngalami tresno roman ndeso

reff :
LK :
E…yen ditamatke
Soko ngarep soko mburi biasa wae
Nanging nyatane
Embuh kepiye rasaku kesedot wae

PR :
E…jebulane
Lha kok podho roso kuwi yo tak alami
Mboh soko ngendi
Ngerti ngerti sliramu nyanthol ning ati

reff :
LK :
E…adik sing tenane
Ndak kiro kang sliro ora tau nggape
Dek wingi kuwi contone
Mangsaku ngganteng sliramu kok cuek wae

PR :
Duh kangmas sopo kondho
Numpak mobil ben tikungan nyenggol dhodho
Senadyan roman ndeso
Dasarku seneng dadi ora opo opo

Duet :
O…pancen tresno
Tekane ora biso dinyono nyono
Ra…nom ra tuwo
Biso wae ngalami tresno roman ndeso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *