Kalung Emas (didi kempot)


Didi-Kempot_19
Versi: Didi Kempot

Kalung emas sing ono gulumu,
Saiki wis malih dadi biru..
Luntur koyo tresnamu luntur koyo atimu,
Saiki kowe lali karo aku..

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku,
Tak pasrahke mung kanggo sliramu..
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu,
Ra nyono kowe lali karo aku..

Loro atiku atiku kelaran loro,
Rasaning nganti tembus neng dhodho..
Nangisku iki mergo kowe sing njalari,
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..

reff:
Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku,
Tak pasrahke mung kanggo sliramu..
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu,
Ra nyono kowe lali karo aku..

Loro atiku atiku kelaran loro,
Rasaning nganti tembus neng dhodho..
Nangisku iki mergo kowe sing njalari,
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kalung Emas]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[id: asoiuach]
[00:00.06]Kalung Emas
[00:00.06]by: Didi Kempot
[00:29.06]
[00:31.06]>>>
[00:32.06]>>
[00:33.06]>
[00:34.06]Kalung emas sing ono gulumu,
[00:40.66]Saiki wis malih dadi biru..
[00:47.49]Luntur koyo tresnamu,
[00:51.09]Luntur koyo atimu,
[00:54.39]Saiki kowe lali karo aku..
[01:04.97]Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku,
[01:11.99]Tak pasrahke mung kanggo sliramu..
[01:19.62]Gedhe roso tresnaku,
[01:23.35]Yo mung kanggo sliramu,
[01:26.91]Ra nyono kowe lali karo aku..
[01:33.04]
[01:39.05]Loro atiku
[01:41.65]atiku keloro-loro,
[01:45.28]Rasaning nganti
[01:48.35]tembus neng dhodho..
[01:53.25]
[01:56.02]Nangisku iki,
[01:58.79]Mergo kowe sing njalari..
[02:03.03]Kebangeten opo salahku iki,
[02:10.87]Opo dosaku iki..
[02:17.62]
[02:58.09]>>>
[02:59.09]>>
[03:00.09]>
[03:01.09]Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku,
[03:07.19]Tak pasrahke mung kanggo sliramu..
[03:14.02]Gedhe roso tresnaku,
[03:17.57]Yo mung kanggo sliramu,
[03:21.18]Ra nyono kowe lali karo aku..
[03:27.52]
[03:32.60]Loro atiku,
[03:35.60]atiku keloro-loro..
[03:39.22]Rasaning nganti
[03:42.34]tembus neng dhodho..
[03:46.32]
[03:50.23]Nangisku iki,
[03:52.86]Mergo kowe sing njalari..
[03:57.03]Kebangeten opo salahku iki,
[04:04.05]Opo dosaku iki..
[04:13.13]
————–
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Kalung Emas (didi kempot)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s