Kalung Emas (didi kempot)

“Kalung Emas” Versi Didi Kempot

Kalung emas sing ono gulumu,
Saiki wis malih dadi biru..
Luntur koyo tresnamu luntur koyo atimu,
Saiki kowe lali karo aku..

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku,
Tak pasrahke mung kanggo sliramu..
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu,
Ra nyono kowe lali karo aku..

Loro atiku atiku kelaran loro,
Rasaning nganti tembus neng dhodho..
Nangisku iki mergo kowe sing njalari,
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..

reff:
Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku,
Tak pasrahke mung kanggo sliramu..
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu,
Ra nyono kowe lali karo aku..

Loro atiku atiku kelaran loro,
Rasaning nganti tembus neng dhodho..
Nangisku iki mergo kowe sing njalari,
Kebangeten opo salahku iki,
Opo dosaku iki..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *