Janji Palsu (didi kempot)

“Janji Palsu” Versi Didi Kempot

Kuping iki durung sudo rungu,
Isih krungu malah tekan atiku..
Naliko kowe ngucapake,
Tresnamu neng ngarepku..

Ning nyatane kabeh kuwi palsu,
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku..
Awakku nganti kuru amargo janjimu,
Kabeh kuwi janji palsu..

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku,
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku..
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu,
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku..

Tak enteni neng kene ora teko,
Lungo ninggal lali keluargo..

reff :
Ning nyatane kabeh kuwi palsu,
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku..
Awakku nganti kuru amargo janjimu,
Kabeh kuwi janji palsu..

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku,
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku..
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu,
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku..

Tak enteni neng kene ora teko,
Lungo ninggal lali keluargo..
Lungo ninggal lali keluargo..
Oh oooo..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *