Aku Teko

Versi: Didi Kempot

Aku teko, tekan kene mergo eling kowe
Nuruti ati sing kangen iki,
Nganti seprene ra biso lali..

Kulo mriki, pengen mireng kabare sesami
Tumraping gesang mring tiyang jawi,
Sayuk rukun iku kang utami..

Tego larane ora tego patine,
Simbah biyen ngono kuwi welinge,
Roso kangen ora ono watese..

Jroning rogo yen isih ono nyawane,
Tego larane ora tego patine,
Roso kangen marine ketemu kowe..

reff :
Aku teko, tekan kene mergo eling kowe
Nuruti ati sing kangen iki,
Nganti seprene ra biso lali..

Tego larane ora tego patine,
Simbah biyen ngono kuwi welinge,
Roso kangen ora ono watese..

Jroning rogo yen isih ono nyawane,
Tego larane ora tego patine,
Roso kangen marine ketemu kowe..
Roso kangen marine ketemu kowe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *