Tresnaku Owek Owek


Versi: Iis Mawanti

Tresnaku [owek owek],
Tresnaku [mewek mewek],
Saiki kowe wis lali ro aku..

Tresnaku [owek owek],
Tresnaku [mewek mewek],
Balio aku wis kadhung rindu..

Atiku ra karuan,
Aku wis stres tenan,
Nanging aku [ojo banjur edan]..

Tresnaku [owek owek],
Tresnaku [kaya kuwek],
Balio kangmas tak tunggu tunggu..

reff:
Aduh aduh aku wis ra tahan,
[Ora tahan],
Atimu kok yo pancen tego tenan..

Pamit lungo suwene tahun tahunan,
[Digondol setan],
Kok ra nggagas sing kene kelabakan..

Tresnaku [owek owek],
Tresnaku [mewek mewek],
Balio aku wis kadhung rindu..

Atiku ra karuan,
Aku wis stres tenan,
Nanging aku [ojo banjur edan]..

Tresnaku [owek owek],
Tresnaku [kaya kuwek],
Balio kangmas tak tunggu tunggu..

reff:
Aduh aduh aku wis ra tahan,
[Ora tahan],
Atimu kok yo pancen tego tenan..

Pamit lungo suwene tahun tahunan,
[Digondol setan],
Kok ra nggagas sing kene kelabakan..

Tresnaku [owek owek],
Tresnaku [mewek mewek],
Saiki kowe wis lali ro aku..

Tresnaku [owek owek],
Tresnaku [kaya kuwek],
Balio kangmas tak tunggu tunggu..

Atiku ra karuan,
Aku wis stres tenan,
Nanging aku [ojo banjur edan]..

Tresnaku [owek owek],
Tresnaku [kaya kuwek],
Balio kangmas tak tunggu tunggu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *