Susu Anget


Versi: Cak Dikin ft. Maratus

Pr:
Nget anget susu anget,
Monggo lenggah pinarak sak sekecane..
Ampun ewet prekewet biasa wae,
Tindak mlebet bet bet,
Tindak mlebet bet bet,
Tindak mlebet ben anget nopo susune..

Lk:
Yu mbak yu pundi susune,
Susu anget campur telor madu jahe..
Kale leren ngenteni sudo panase,
Nyedhak mriki mbak ayu,
nyedhak mriki mbak ayu,
Nyedhak mriki mbak ayu kulo sambine..

Pr:
Glopa glape sampean mbok yo ojo ngece,
Mung nyatane nadyan dodolan mengkene..
Ning buktine hasil susu kulo pun gedhe,
Mboten nate pados samben liyo liyane..

Lk:
E eh mbak ayu mbok ojo keburu nesu,
Wong maksudku arep ngandani sliramu..
Neng ndesaku durung ono warung susu,
Dodol ono nami susu anget baru..

reff:
Pr:
Nget anget susu anget,
Monggo lenggah pinarak sak sekecane..
Ampun ewet prekewet biasa wae,
Tindak mlebet bet bet,
Tindak mlebet bet bet,
Tindak mlebet ben anget nopo susune..

Lk:
Yu mbak yu pundi susune,
Susu anget campur telor madu jahe..
Kale leren ngenteni sudo panase,
Nyedhak mriki mbak ayu,
nyedhak mriki mbak ayu,
Nyedhak mriki mbak ayu kulo sambine..

Pr:
Glopa glape sampean mbok yo ojo ngece,
Mung nyatane nadyan dodolan mengkene..
Ning buktine hasil susu kulo pun gedhe,
Mboten nate pados samben liyo liyane..

Lk:
E eh mbak ayu mbok ojo keburu nesu,
Wong maksudku arep ngandani sliramu..
Neng ndesaku durung ono warung susu,
Dodol ono nami susu anget baru..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *