Ojo Kondo Sopo Sopo


Versi: Endah Laras ft. Cak Dikin

Lk:
Ojo kondo sopo sopo,
Aku kebacut tresno..
Mring sliramu denok sayangku,
Ojo kondo sopo sopo..

Pr:
Ojo kondo sopo sopo,
Aku asli ora tresno..
Mergo ono wong lanang liyo,
Tak jaluk ndiko nglilakno..

reff:
Lk:
Aku ora gojegan,
Nyoto ora lelamisan..
Tak rewangi koyo wong edan,
Ojo kondo sopo sopo..

Pr:
Aku ugo ngimbangi,
Tresnoku welas lan suci..
Mring dewek’e sing tak tresnani,
Ojo kondo sopo sopo..

Lk:
Ojo kondo sopo sopo,
Tresnoku ora mbok trimo..
Pr:
Sepurane dudu jodone,
Ft:
Ojo kondo sopo sopo..

reff:
Lk:
Ojo kondo sopo sopo,
Aku kebacut tresno..
Mring sliramu denok sayangku,
Ojo kondo sopo sopo..

Pr:
Ojo kondo sopo sopo,
Aku asli ora tresno..
Mergo ono wong lanang liyo,
Tak jaluk ndiko nglilakno..

reff:
Lk:
Aku ora gojegan,
Nyoto ora lelamisan..
Tak rewangi koyo wong edan,
Ojo kondo sopo sopo..

Pr:
Aku ugo ngimbangi,
Tresnoku welas lan suci..
Mring dewek’e sing tak tresnani,
Ojo kondo sopo sopo..

Lk:
Ojo kondo sopo sopo,
Tresnoku ora mbok trimo..
Pr:
Sepurane dudu jodone,
Ft:
Ojo kondo sopo sopo..
Ojo kondo sopo sopo..
Ojo kondo sopo sopo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *