Mundur Opo Mbacut


Versi: Cak Dikin

Iwak mangut saben teko mesti mrengut,
Ora tau dhik padhang ulate..
Aku mrene demi cinta karo kowe,
Nanging penampamu kok jebule seje..

Iwak cucut arep mundur opo mbacut,
Saben teko mesti sambutanmu kecut..
Tresnaku cintaku hanya dirimu..mu..mu,
Nanging sikapmu dingin koyo es batu..

reff:
Tak layangi ra mbalesi,
Aku bingung aku bingung..
Aku janoko tok anggep,
Koyo mbilung..lung..lung..

Tok tampik cintaku,
Mung gawe bingung aduh bingung..
Koyo lesmono,
Kang lagi wuyung..

Kembang johar kembang johar mbang juwawut,
Pacaran bubar pikiran dadi semrawut..
Cintamu ra bedo lakune sepwuuuwwwuuuwuuur,
Mampir sedelo terus bablas kabur..

reff:
Iwak cucut arep mundur opo mbacut,
Saben teko mesti sambutanmu kecut..
Tresnaku cintaku hanya dirimu..mu..mu,
Nanging sikapmu dingin koyo es batu..

reff:
Tak layangi ra mbalesi,
Aku bingung aku bingung..
Aku janoko tok anggep,
Koyo mbilung..lung..lung..

Tok tampik cintaku,
Mung gawe bingung aduh bingung..
Koyo lesmono,
Kang lagi wuyung..

Kembang johar kembang johar mbang juwawut,
Pacaran bubar pikiran dadi semrawut..
Cintamu ra bedo lakune sepwuuuwwwuuuwuuur,
Mampir sedelo terus bablas kabur..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *