Ijo Ijo

Versi: Manthous

PR:
JO IJO KEMBANG KENONGO,
KEMBANG MLATI PUTIH RUPANE..
DUWE BOJO MAS OJO SEMBRONO,
CUKUP SIJI KANGGO SAK LAWASE..

LK:
PUTIH PUTIH DHIK KEMBANG MELATI,
IJO IJO GODHONG MENIRAN..
KAREPE MUNU DHIK,
YO MUNG YO MUNG YO MUNG SIJI,
YEN DADI LORO AKU KEBETULAN..

REFF:
PR:
JO IJO SI MANALAGI,
MANALAGI LEGI RASANE..
DUWE BOJO KUDU SING GEMATI,
BUREHAKE TEMBE MBURINE..

LK:
ABANG ABANG DHIK WEDANGE JAHE,
NGGO WEDANGAN DHIK KARO MOROTUWO..
DADI WONG LANANG DHIK,
IKU IKU IKU PATRAPE,
KALAH MENANG HI JARNO WAE..

PR:
TUKU SALAK MAS DIWADAHI PANCI,
SALAK SEPET SETALI LIMO..
SENADYAN GELAK MAS,
NANGING NANGING NANGING GEMATI,
TIWAS NGIDER RA WANI LUNGO..

LK:
NAM KUPAT OM JANURE WIS TUWO BLARAK,
NANG WONOSARI OJO SARUNGAN ISIS..
YEN LEPAT KULO NYUWUN NGAPURO,
LELAGON NIKI NAMUNG GUYONAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *